ایرانیان جهان

آخرين مطالب

همچون الاغ؛ تشبیه جالب درباره سازش‌کنندگان با اسرائیل | عملیات‌ها ادامه خواهد داشت | مشتاقانه برای دفاع از غزه قیام کردیم ایالات متحده آمریکا

همچون الاغ؛ تشبیه جالب درباره سازش‌کنندگان با اسرائیل | عملیات‌ها ادامه خواهد داشت | مشتاقانه برای دفاع از غزه قیام کردیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، سید عبدالملک الحوثی، رهبر انقلاب یمن در سخنان هفتگی خود گفت که حملات نیروهای مسلح یمن در دفاع از غزه، هرگز با تجاوزات آمریکا متوقف نخواهد شد.
او در ابتدای سخنان خود گفت: «به لطف خدا، از ابتدای نقض آتش‌بس غزه توسط اسرائیل، مشتاقانه برای حمایت [از فلسطینیان] قیام کردیم».
الحوثی گفت که دشمن اسرائیلی با تشویق و حمایت آشکار آمریکا، به سمت نقض توافق در نوار غزه رفت و به تعهدات خود در مرحله اول توافق عمل نکرد و وارد اجرای مرحله دوم آن نشد.
رهبر انصارالله یمن تأکید کرد که ستم بر مردم فلسطین بسیار وحشتناک است، قتل، گرسنگی و رنج در زمینه‌های مختلف در آن جمع شده است و «صحنه‌های مستند از فاجعه در نوار غزه، میزان ظلم و جنایت صهیونیستی-آمریکایی را آشکار می‌کند».
او تأکید کرد که با وجود ظلم بزرگ در نوار غزه، مسئولیت همگان چند برابر می‌شود.
الحوثی در خصوص اسرای اسرائیلی نیز گفت که حتی برای بسیاری از اسرائیلی‌ها روشن شده است که «نتانیاهوی جنایتکار و دار و دسته جنایتکارش» به مسئله اسرا اهمیتی نمی‌دهند.
وی با اشاره به نقض آتش‌بس توسط اسرائیل، گفت که این رژیم با تشویق و حمایت آشکار آمریکا به سمت نقض توافق در نوار غزه رفته و به تعهدات خود عمل نکرده است. الحوثی تاکید کرد که اسرائیل با تمام قوا به دنبال نسل‌کشی مردم فلسطین در نوار غزه است و با از سرگیری حملات، مصیبتی بر مصیبت مردم فلسطین افزوده است.
رهبر انصارالله، ستم بر مردم فلسطین را وحشتناک توصیف کرد و گفت: «قتل، گرسنگی و رنج در زمینه‌های مختلف در آن جمع شده است. صحنه‌های مستند از فاجعه در نوار غزه، میزان ظلم و جنایت صهیونیستی-آمریکایی را آشکار می‌کند».
وی با اشاره به مسئله اسرای فلسطینی، گفت که برای بسیاری از اسرائیلی‌ها روشن شده که نتانیاهو و دار و دسته او به مسئله اسرا اهمیتی نمی‌دهند. الحوثی تاکید کرد که دشمن اسرائیلی می‌خواهد با گرفتن برگ برنده اسرا از حماس، به تجاوز خود ادامه دهد و به هدف خطرناک کوچاندن مردم فلسطین از نوار غزه دست یابد.
رهبرانصارالله با اشاره به بستن مدارس آژانس آنروا در قدس، تصریح کرد که دشمن اسرائیلی صلح و راه‌حل سیاسی نمی‌خواهد و همواره در تلاش برای حذف کامل مسئله فلسطین است.
الحوثی با محکوم کردن حمایت آشکار آمریکا از کوچاندن مردم فلسطین، به سخنان اخیر ترامپ اشاره کرد و گفت: «آمریکا آشکارا از کوچاندن مردم فلسطین حمایت می‌کند و ترامپ این هفته آن را تکرار کرد... تسلط آمریکا بر نوار غزه غصب است نه آزادی، غصبی ظالمانه، جنایتکارانه و قلدرمآبانه».
اسرائیل سرطان منطقه سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، در ادامه سخنان خود، اسرائیل را «سرطان منطقه» خواند و آمریکا را شریک جرائم این رژیم دانست. وی با اشاره به مقاومت مردم فلسطین در غزه، موضع جهادی را تنها گزینه موثر در برابر اسرائیل عنوان کرد و گفت: «مقاومت قهرمانانه در برابر تلاش‌های دشمن برای نفوذ زمینی به نوار غزه، کارایی رویکرد جهادی را نشان می‌دهد... گزینه سازش شکست خورده و گزینه تسلیم هیچ سودی نخواهد داشت».
الحوثی با انتقاد از رویکرد سازشکارانه برخی کشورهای عربی، تاکید کرد که تسلیم در برابر اسرائیل هیچ سودی برای ملت فلسطین و کشورهای منطقه نخواهد داشت. وی افزود: «گزینه درست، جهاد در راه خدا علیه دشمن اسرائیلی و آمریکا، شریک جرم آن است».
رهبر انصارالله با اشاره به نقض مکرر توافقات توسط اسرائیل، گفت که این رژیم به توافق با لبنان نیز پایبند نبوده و با انجام حملات و ترور مجاهدین حماس و حزب‌الله، به دنبال ایجاد ناامنی در منطقه است.
الحوثی، آمریکا را عامل اصلی حمایت از جنایات اسرائیل دانست و گفت: «آمریکا اسرائیل را به عنوان الگوی ایده‌آل معرفی می‌کند، در حالی که این رژیم مرتکب نسل‌کشی و هدف قرار دادن مردم منطقه می‌شود... آمریکا از تمام جنایات اسرائیل حمایت می‌کند و برای آن حفاظت فراهم می‌کند تا هر کاری که می‌خواهد انجام دهد».
وی افزود: «آمریکا در جایگاهی نیست که دیگران را با الفاظ بد توصیف کند، زیرا خود مصداق همه ویژگی‌های شر، جنایت و استبداد است».
الحوثی با اشاره به اقدامات اسرائیل در سوریه، عراق و سایر کشورهای منطقه، تاکید کرد که این رژیم به دنبال گسترش نفوذ خود و تحقق اهداف توسعه‌طلبانه است. وی گفت: «اسرائیل از ابتدای اشغال فلسطین، طرح آشکاری برای تشکیل "اسرائیل بزرگ" داشته است... اسرائیل و آمریکا به دنبال تحمیل معادله تجاوز و نقض حاکمیت کشورها و ملت‌ها هستند».
نگاه صهیونیست‌ها به سازشکاران: «همچون الاغ» رهبر انصارالله با هشدار نسبت به سیاست‌های اسرائیل در قبال کشورهای عربی، گفت: «سیاست اسرائیل، رام کردن اعراب است، زیرا آنها این را می‌پذیرند... یهودیان صهیونیست در اعتقاد خود، کسانی را که با آنها دوستی می‌کنند، همچون الاغی می‌دانند که بر آن سوار می‌شوند و از آن بهره‌کشی می‌کنند تا زمانی که هلاک شود».
او گفت که دشمن اسرائیلی حاضر نیست در سوریه با وضعیتی که هیچ خصومتی با آن ندارد، برخورد مثبتی داشته باشد و بلندی‌های جولان را بازگرداند، بلکه بیشتر اشغال کرده است.
به گفته وی رژیم اشغالگر اسرائیل همچنین تلاش می‌کند تا بر ترکیه در مورد سطح نفوذ و حضور نظامی ترکیه در سوریه فشار بیاورد تا سهم بیشتری داشته باشد.
او تأکید کرد که رژیم اسرائیل می‌خواهد از سوریه برای رسیدن به هدف خود برای رسیدن به رود فرات استفاده کند.
او افزود: «دشمن اسرائیلی حریم هوایی سوریه را نقض می‌کند و با نقض کامل حریم هوایی سوریه، به حاکمیت عراق تجاوز کرده و وارد حریم هوایی آن شده است، همزمان آمریکا مانع از آن می‌شود که ارتش عراق از سامانه‌های پدافند هوایی خود برای هدف قرار دادن هواپیماهای جنگی اسرائیلی هنگام نقض حریم هوایی عراق استفاده کند».

ایرانیان جهان

عملیات‌ها ادامه خواهد داشت سید عبدالملک الحوثی در ادامه گفت: «عملیات پشتیبانی همچنان ادامه دارد؛ چه با حملات موشکی و پهپادها به سرزمین‌های اشغالی و چه با جلوگیری از کشتیرانی رژیم صهیونیستی در دریا.»
وی افزود: «پهپادهای نظامی پهپادهای قدرتمند و مؤثر هستند و به فضل خداوند، موفقیت کامل در جلوگیری از کشتیرانی دشمن صهیونیستی حاصل شده‌است. کشتیرانی رژیم اسرائیل در دریای سرخ به‌طور کامل متوقف شده و کار به جایی رسیده که دشمن به ناامیدی افتاده است.»
رهبر انصارالله با اشاره به وضعیت بندر ایلات گفت: «این بندر همچنان متروکه است و رژیم صهیونیستی دیگر قادر به بهره‌برداری از آن نیست. آیا این پیروزی بزرگی برای موضع مؤثر یمن نیست؟»
او همچنین درباره تلاش‌های آمریکا برای حمایت از رژیم صهیونیستی تأکید کرد: «آمریکا با تمام توان خود تلاش می‌کند بر موضع یمن در سطح رسمی و مردمی فشار وارد کند، و به همین دلیل دور تازه‌ای از تجاوز علیه کشور ما را آغاز کرده‌است.»
سید عبدالملک تصریح کرد: «آمریکا تلاش می‌کند تجاوز خود را تشدید کرده و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار دهد. از زمان آغاز مجدد این دور از تجاوز، آمریکا عملاً بخشی از جنگی است که دشمن صهیونیستی آن را پیش می‌برد.»
وی با بیان اینکه «آمریکایی و صهیونیستی در یک جبهه واحد قرار دارند» افزود: «آن‌ها در یک جنگ واحد علیه ملت‌های فلسطین، لبنان، سوریه و در واقع علیه تمام امت اسلامی شرکت دارند.»
رهبر انصارالله در ادامه گفت: «آمریکا تلاش کرد برای رژیم صهیونیستی حاشیه امن ایجاد کند و مانع از انجام عملیات‌های نظامی مؤثر از سوی یمن شود. اما این تجاوزات و تشدید حملات آمریکا، گواه روشنی است بر اثرگذاری بالای موضع یمن بر دشمن صهیونیستی.»
وی افزود: «موضع یمن تأثیری امنیتی، اقتصادی، نظامی و راهبردی بر رژیم صهیونیستی دارد و این واقعیتی است که دشمنان را به شدت نگران کرده‌است. با وجود همه اقدامات، آمریکا نتوانست کشتیرانی دریایی دشمن را دوباره تأمین کند.»
رهبر انصارالله تأکید کرد: «آمریکا نه توانسته و نه به خواست خدا خواهد توانست قدرت نظامی ما را تضعیف کند. بلکه یقیناً و قطعاً، تجاوز آمریکا سبب توسعه و پیشرفت بیشتر توانمندی‌های نظامی یمن شده‌است. مسیر ما صعودی است و عملیات‌های مستمر در پانزده ماه گذشته در چارچوب نبرد طوفان الأقصی، خود گواهی بر این روند است.»
او ادامه داد: «جبهه پشتیبانی یمن در نبرد فتح موعود و جهاد مقدس، جبهه‌ای فعال بوده، فعال مانده و به خواست خدا فعال خواهد ماند؛ با تأثیری فزاینده و تصاعدی.»
حملات آمریکا، یمن را قوی‌تر می‌کند سید عبدالملک با لحنی کنایه‌آمیز گفت: «آیا آمریکا توانسته کشتیرانی رژیم صهیونیستی را تأمین کند؟ آیا موفق به متوقف‌کردن عملیات موشکی و پهپادی ما به‌سوی سرزمین‌های اشغالی شده‌است؟ پاسخ روشن است: هرگز.»
او تأکید کرد: «آمریکا نه تنها قادر به تضعیف توان نظامی ما نیست، بلکه به‌طور ناخواسته به توسعه آن کمک می‌کند. وضعیت نظامی یمن مستحکم است، چون بر پایه‌های ایمانی و ریشه‌هایی بسیار عمیق بنا شده‌است.»
رهبر انصارالله همچنین گفت: «در یمن، به فضل الهی، انسجام مردمی عظیمی حول موضع ملی و مستقل شکل گرفته‌است؛ موضعی برخاسته از اراده مردم که بر آنان تحمیل نشده‌است.»
او تصریح کرد: «تجاوز و تشدید حملات آمریکا، هرگز نمی‌تواند بر اراده ملت یمن، روحیه ایمانی بلند و مسیر جهادی آگاهانه و قرآنی آن تأثیر بگذارد.»
سید عبدالملک سپس با طرح پرسش‌هایی کنایه‌آمیز، به شدت از حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی انتقاد کرد و گفت: «چه معنایی دارد که آمریکا مخازن آب و آب آشامیدنی را هدف می‌گیرد؟ همان‌طور که در الحدیده، الصلیف، صعده و حتی در جزیره کامران چنین کرد؟
چه معنایی دارد که مراکز بهداشتی و دیگر خدمات عمومی را هدف می‌گیرد؟
چه معنایی دارد که آمریکا با هدف قراردادن منازل در مناطق مسکونی، کودکان و زنان را قربانی می‌کند؟ همان‌طور که اخیراً در الحدیده و پیش‌تر در صنعاء و استان‌های دیگر چنین کرد؟»
او ادامه داد: «آیا این همه به معنای شکست آمریکا در تضعیف توان نظامی یمن نیست؟ آیا دلیل ندارد که حتی مسئولان وزارت دفاع آمریکا نیز به شکست خود در این زمینه اعتراف کرده‌اند؟ آن‌ها خود اذعان دارند که در جلوگیری از عملیات نظامی و تأمین کشتیرانی اسرائیل ناکام مانده‌اند.»
یمن راه شیران را بر گزیده است سید عبدالملک افزود: «حتی استفاده آمریکا از بمب‌افکن‌هایی که از پایگاهی در اقیانوس هند پرواز می‌کنند، نشانه‌ای است از بن‌بست و شکست او. تجاوز آمریکا، تجاوزی شکست‌خورده است و شکست‌خورده خواهد ماند؛ چون بر پایه ظلم و طغیان است و می‌خواهد معادله سلطه و استباحه را بر ملت ما تحمیل کند.»
او در پایان گفت: «آمریکا می‌تواند با بمب‌افکن‌هایش خانه‌ای را ویران و جنایتی را مرتکب شود؛ اما هرگز نخواهد توانست روحیه ملت عزیز ما را درهم بشکند. روحیه‌ای که از ایمان به خدا، اعتماد و توکل به او و آرامشی که خداوند به بندگان مؤمنش می‌دهد سرچشمه می‌گیرد.»
وی تأکید کرد: «ملت ما هرگز با تهدیدها و پروپاگاندای رسانه‌ای دچار تزلزل نخواهد شد. این ملت به موضع برحق خود افتخار می‌کند؛ موضعی مبتنی بر دین، انسانیت، ارزش‌ها و اخلاق، و حتی در چارچوب قوانین و میثاق‌های بین‌المللی قابل دفاع است.»
رهبر انقلاب یمن در ادامه گفت: «در حالی که برخی از ملت‌ها ممکن است تحقیر توسط یهودیان را بپذیرند، ما در یمن راه شیران را در برابر دشمنان برمی‌گزینیم و به عنوان مجاهدانی در راه خدا، با تکیه بر وعده الهی، با عزت و قدرت حرکت خواهیم کرد. آنچه در سوریه شاهد آن هستیم، پذیرش معادله‌ی تجاوز و سکوت در برابر کشتار و ویرانی توسط دشمن اسرائیلی است. اما در یمن، راه ما متفاوت است؛ راهی قرآنی، ایمانی و انسانی، مبتنی بر شرف، ایمان، مردانگی و پایداری».
عبدالملک الحوثی در خصوص جنگ تعرفه‌ای ترامپ علیه کشورهای جهان نیز گفت: «سیاست‌های آمریکا، همچون اوضاع کنونی جهان، در سردرگمی و آشفتگی به سر می‌برد. ترامپ با شعله‌ور کردن جنگ تجاری علیه بیش از 60 کشور، از جمله متحدان آمریکا، اقتصاد خود را نیز دچار تزلزل و بی‌ثباتی کرده است. تصمیماتی که حتی از سوی برخی شخصیت‌های سیاسی و مقامات آمریکایی "احمقانه‌ترین تصمیم در تاریخ آمریکا" خوانده شده است».
او تأکید کرد که جهان نباید تسلیم سیاست‌های اخاذی، سوءاستفاده، فشار، اشغال و غصب حقوق دیگران توسط آمریکا شود. «این درس مهمی برای اعراب است که مشکلات عمیق آمریکا با چنین رفتارهایی حل نخواهد شد».
الحوثی در ادامه گفت که آمریکا با نگاهی تحقیرآمیز، به اعراب به عنوان ابزاری برای سوءاستفاده می‌نگرد و نباید اجازه داد که جنگ تجاری، توجه به مسئله‌ی حیاتی فلسطین را کمرنگ کند، بلکه این شرایط باید انگیزه‌ای مضاعف برای حمایت از مردم فلسطین باشد.
کد خبر 936447 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین یمن

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1400158/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتشار اطلاعات بدهکاران کلان بانکی: گامی به سوی نظارت عمومی و بهبود سیاست‌های پولی

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

مربی فوتسال بانوان:انتقاد از تیم ملی منصفانه نیست؛ همه باید حمایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خانه هنرمندان ایران انیمیشن «شیطان‌کش: قطار موگن» را پخش می‌کند

نیلوفر، زنی که به مردان درس مربیگری می‌دهد!

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی؛ ترکیه مقصد احتمالی مهاجم ایرانی؟

روبات و انسان در چین مسابقه دو دادند

ستاره‌شناسان 1300 اختروش جدید کشف کردند

سفر معاون نخست‌وزیر پاکستان به کابل

مذاکرات از خط‌قرمز ایران عبور خواهد کرد!

ایمان و باور ارتش، ضامن امنیت کشور است

اعلام ساعت دقیق مذاکره ایران و آمریکا در رم

چین: وضع تعرفه‌های جدید بر کشتی‌های چینی به ضرر همه‌ است

آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه

پیش بینی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است/ مذاکرات ادامه خواهد داشت؟

شوک آمریکا با مالیات به جام باشگاه های جهان

توییت وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فوری/ ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

تحولات اوکراین| تهدید ترامپ به خروج از توافق در صورت کارشکنی

قیمت میجر امروز شنبه 30 فروردین به دلار و تومان

آمریکا هدف جدیدش را بمباران کرد

گشایش برای دیپلماسی شخصی/ مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق می‌شود؟

ورود عراقچی به رم

حمایت کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام رسمی زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا به وقت ایران

گفت‌وگوهای بی‌حاصل در رابطه با اوکراین را رها خواهیم کرد

ادعای آسوشیتدپرس درباره توافق جدید ایران و آمریکا| ایران به دنبال تضمین است

بساط آقازاده‌ها جمع شد

نویسنده آمریکایی: مخالفت اسرائیل با مذاکرات واشنگتن و تهران، بازی با آتش است

سرخوردگی ترامپ از مذاکرات اوکراین و روسیه؛ احتمال خروج آمریکا از روند صلح

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران با آمریکا امروز شنبه 30 فروردین 1404

صفحه اول روزنامه‌های شنبه 30 فروردین

اعلام تصمیم مهم پنتاگون درباره سوریه

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم

پیشنهاد تعیین قیمت توسط خودروساز تحت نظارت شورای رقابت